Praktische informatie

Verzending & bezorging

Bestellingen via de Ekobaby webshop worden geleverd binnen Nederland. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden, mits voorradig. Normaal gesproken worden bestellingen elke werkdag verstuurd. Het is mogelijk een afwijkend bezorgadres op te geven op het bestelformulier, bijvoorbeeld op het werk of bij de buren. De verzending is gratis bij bestellingen vanaf € 30,00 (daaronder rekenen we € 4,95).

Geen bevestigingsmail ontvangen na afronding van je bestelling? Hoogstwaarschijnlijk is de deze dan als ‘spam’ aangezien en staat de bevestigingsmail in je ‘spambox’ of bij ‘ongewenste email’.

Klachtenafhandeling & retour

Je mag de ontvangen producten, mits ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd en voorzien van hun originele verpakking, binnen 14 dagen nadat deze zijn afgeleverd, aan ons retourneren. Neem alsjeblieft eerst contact op met Ekobaby over de te volgen procedure.

Beschadigde retourzendingen kunnen niet worden geaccepteerd. De kosten en het risico van retourzending zijn voor rekening van de koper. Ekobaby zal, nadat de producten zijn geretourneerd en in goede staat zijn ontvangen, het betaalde bedrag binnen twee weken terugbetalen.

In geval van schade aan de ontvangen producten, dient dit binnen twee dagen na ontvangst aan Ekobaby te worden gemeld. Ekobaby bepaalt of de producten geretourneerd moeten worden. Indien op tijd is gereclameerd en de producten in overleg zijn geretourneerd, zal Ekobaby de gratis herlevering verzorgen of het betaalde bedrag vergoeden.

Betalen & korting

In de Ekobaby webshop kan je uitsluitend betalen met iDEAL.

producten toegevoegd. Bekijk winkelmandje