Biologisch als het even kan

Bij Ekobaby koesteren we wat de natuur ons geeft. Daarom gebruiken we het liefst zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Dat kan helaas niet altijd, omdat bepaalde mineralen en vitamines nu eenmaal niet biologisch verkrijgbaar zijn. Maar als het even kan, doen we het. Neem de melk in Ekobaby; die is altijd afkomstig van Nederlandse biologisch gehouden koeien. Of natuurlijk van geiten, want Ekobaby zuigelingenvoeding is vanaf nu ook verkrijgbaar met geitenmelk. Handig voor iedereen die liever geen koemelk drinkt of gevoelig is voor lactose.

Dieren in een biologische veehouderij mogen naar buiten wanneer ze dat zelf willen. Ook krijgen ze alleen biologisch voer te eten en grazen ze op weilanden die zonder chemische kunstmest en bestrijdingsmiddelen worden onderhouden. De biologische boer gunt zijn weides meer tijd om te herstellen en geeft klaver en andere natuurlijke weideplanten de kans het gras te verrijken. Daar worden de koeien blijer van en de melk nóg lekkerder.

Al onze producten zijn gegarandeerd biologisch en dragen daarom het Skal keurmerk. Biologische producten worden gemaakt met respect voor natuur, mens en dier. Daarom kiezen wij al 30 jaar voor biologisch.

Het beste voor jouw kindje en het beste voor de natuur. Dát is de missie van Ekobaby.

producten toegevoegd. Bekijk winkelmandje